vaihtotoiveKausikonsertin vaihtolomake

Tällä lomakkeella voit pyytää vaihtoa kausisarjasi konsertista toiseen konserttiin. Vaihdon voi tehdä kerran kevätkauden aikana.

Vaihtolomake tulee lähettää viimeistään viikko ennen esteellistä konserttia.
Syyskauden 2017 vaihtolomake avautuu 1.9.2017.

Tarkista, että kirjoitat lomakkeelle sähköpostiosoitteesi oikein, sillä saat sähköpostiisi viestin lomakkeen onnistuneesta lähetyksestä.  Sähköpostiisi lähetetään myös vaihtolippu noin viikko ennen toivomaasi konserttia.

Jos vaihtopaikkoja ei ole jäljellä, otamme sinuun yhteyttä.

 

Lue ensin nämä ohjeet:

1.
Vaihdon voi tehdä yhden kerran syyskaudella ja yhden kerran kevätkaudella. Konsertteja ei voi vaihtaa seuraavan kauden konsertteihin.

2.
Hopeasarjasta esitetään vaihtotoive Kultasarjan konserttiin, Kultasarjasta Hopeasarjan konserttiin ja Platinasarjasta tiettyihin kausisarjoihin kuulumattomiin konsertteihin.

3.
Samalla lomakkeella voi ilmoittaa 1-3 vaihtotoivetta. Jos samalla lomakkeella on useamman asiakkaan vaihtotoive, tulee kaikilla asiakkailla olla sama esteellinen ja sama vaihtotoiveena oleva konsertti. HUOM! Vahvistusviesti ja vaihtoliput lähetetään vain asiakkaalle nro 1.

4.
Vaihtolippu lähetetään lomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin viikko ennen toivottua konserttia. Vaihtotoivetta ei voi perua eikä muuttaa sen jälkeen kun vaihtolippu on lähetetty.  Vaihtolippu esitetään ovimiehelle konserttisalin ovella joko printattuna tai älypuhelimen näytöltä.

Kausikortin tiedot


Asiakas 1

Vahvistusviesti lähetetään tähän osoitteeseen.


Asiakas 2


Asiakas 3