Espoo-päivän avajaiskonsertin ilmaisliput jaossa

Espoo-päivän avajaiskonsertissa 25.8. klo 19 Tapiola Sinfoniettan solistina on beatboxaaja Felix Zenger, jonka säveltämä teos beatboxaajalle ja orkesterille saa kantaesityksensä tässä konsertissa. Konsertin jälkeen jatkoklubi Louhisalissa. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Ilmaislippuja voi noutaa Espoon kulttuurikeskuksen yhtesipalvelupisteestä, max 2 lippua / hlö.

 

Tapiola Sinfonietta hakee käyrätorven varaäänenjohtajaa

Tapiola Sinfonietta etwsii käyrätorven varaäänenjohtajaa. Hakuaika päättyy 22.9.2017. Lisätietoja oheisesta linkistä: https://www.tyonhaku.espoo.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=31724&SUMMER=&PRACTICE=&AD_LANGUAGE=1&FI=1&SV=0&L=1&IE=2&Z=E&AD_LOCATION=&AD_DURATION_ID=&AD_PART_REASON=&AD_TYPE_ID=00514&AD_JOBKEY=&AD_LAN_ID=&FREE_TEXT

Tapiola Sinfonietta panostaa vahvasti yleisötyöhön

Suomen sinfoniaorkestereilla on runsaasti erilaisia esiintymisiä myös konserttien ulkopuolella. Tapiola Sinfonietta on vahvasti ja monin tavoin läsnä espoolaisten arjessa. Lue lisää Helena Värrin blogikirjoituksesta: https://www.sitra.fi/blogit/musiikin-ihmeelliset-vaikutukset/

Kuvassa käyrätorvensoittajamme Pasi Pihlaja, joka hoitolaitoksissa vieraillessaan soittaa mm. kastelukannua ja vanhaa puhelinta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Henry Söderlund & Maria Maunula

 

Uutuus: Mozart-sarja

Tartu tilaisuuteen ja nauti Mozartin musiikista viidessä konsertissa. Tapiola Sinfoniettan 30-vuotisjuhlakaudeln erikoissarjassa kuulet Mozartin neljä viimeistä sinfoniaa sekä muita soitinsävellyksiä. Viiden konsertin sarjalippua myydään Lippupisteessä 10.5.-13.10.2017. Alennus on 10 % kertalippuihin verrattuna. Tutustu Mozart-sarjan konserttien ohjelmaan oheisesta linkistä: Mozart-sarja

Tapiola Sinfonietta etsii alttoviulun äänenjohtajaa

Koesoitto järjestetään  Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa tiistaina 29.8.2017 klo 10:00 alkaen.  Koesoittoon kannattaa varata kaksi päivää.

Tehtäväkohtaisen palkan 3031,30 €/kk lisäksi maksetaan taltiointikorvaus ja kamariorkesterilisä voimassa olevien sopimusten mukaan sekä työkokemuksen perusteella maksettava työkokemuslisä. Puku- ja soitinkorvaus maksetaan voimassa olevan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 4.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Työavain 3-507-17

Katso koko ilmoitus osoitteessa www.espoonrekry.fi

 

 

 

 

Juhlakauden 2017/2018 lipunmyynti on alkanut

Tapiola Sinfoniettan 30-vuotisjuhlakauden lipunmyynti on alkanut Lippupisteessä. Kausikortit ovat myynnissä 21.4.-19.8. ja kertalippuja myydään läpi vuoden. Nykyiset kausikortit tule uusia 6.5.  mennessä. Luvassa on sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia, yleisön toiveita unohtamatta. Tule mukaan juhlimaan ja ota mukaan ystäväsikin!

 

Viikonloppu Alexander Melnikovin seurassa

Tänä viikonloppuna Tapiola Sinfonietta tarjoaa mahdollisuuden nauttia pianisti Alexander Melnikovin syvällisistä Mozart- ja Schubert-tulkinnoista. Moni-ilmeinen Mozart -konsertti kuullaan Espoon kulttuurikeskuksessa perjantai-iltana 21. huhtikuuta. Sunnuntaina 23.4. klo 15 Melnikov esittää Sellosalissa Schubertin kamarimusiikkia baritoni Aarne Pelkosen, viulisti Janne Nisosen ja huilisti Hanna Juutilaisen kanssa.

Loppuunmyyty: Nuoret virtuoosit 24.3.

Tapiola Sinfoniettan Nuoret virtuoosit -konsertti 24.3.2017 klo 19 on loppuunmyyty.

 

 

 

Tapiola Sinfonietta Musica nova Helsinki -festivaalilla

Musica nova Helsinki -festivaalin ohjelmaan kuuluvassa Open Spaces -konsertissa 9.2. kuullaan Ligetin ja kolmen nykysäveltäjän teoksia. Näiden joukossa ovat mm. Jarkko Hartikaisen Habitus-teoksen kantaesitys sekä Michel van der Aan Hysteresis-klarinettikonsertto, joka esitetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapiola Sinfoniettan solistina on klarinetisti Kari Kriikku.

Zinovjevin A Due -teoksen kantaesitys 5.2.

Sauli Zinovjevin uusi teos A Due huilulle ja kitaralle saa kantaesityksensä sunnuntaina 5.2. klo 15 Sellosalissa olevassa Hetkiä, kohtaamisia… NYT – konsertissa. Teoksen esittävät huilisti Hanna Juutilainen ja kitaristi Markku Laakso. Hanna Juutilaisen tilaamaa teosta ovat innoittaneet mm. japanilainen luonnonmystiikka ja Mirkka Rekolan runous.