Taavi Oramo johtaa Tapiola Sinfoniettaa 10.11.

Kapellimestari Mario Venzago on perunut esiintymisensä Tapiola Sinfoniettassa 10.11. sairastumisensa takia. Hänen tilallaan kapellimestarina on Taavi Oramo. Konsertin ohjelmaan ei tue muutoksia.

Katso Nenäpäiväkonsertti YleAreenassa

Tapiola Sinfoniettan Nenäpäivä goes Beatles -konsertin tunnelmia voi elää uudelleen ja uudelleen katsomalla konsertin Yle Areenassa, jossa se on nähtävissä 24.11.2017 asti. Suora linkki ohjelmaan: Nenäpäivä goes Beatles.

 

 

Ylen levyharvinaisuudet myynnissä Kulttuurikeskuksessa 26.10.

Nyt voit osallistua Nenäpäivä-kampanjaan myös levyharvinaisuuksia ostamalla. HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertin yhteydessä 26.10. Espoon kulttuurikeskuksessa myydään Yleisradion levyharvinaisuuksia.  Myyntipiste on avoinna klo 12-21. Tule tekemään löytöjä! Myytävänä on noin 3000 CD- ja vinyyliharvinaisuutta. Laareista löytyy musiikkia laidasta laitaan ja levyjen hinnan voit päättää itse. Levymyynnin ja konsertin tuotto lahjoitetaan Nenäpäiväsäätiölle.  HUOM!. Maksu käteisellä (maksukortti ei käy).Hyvää tekevät konserttiliput löydät Lippupisteestä.

 

Tapiola Sinfonietta vierailee Porvoossa

Tapiola Sinfonietta esiintyy Porvoon Taidetehtaan Klassikot-sarjassa 3.10. klo 19. Ohjelmassa on Sibeliuksen säveltämä 14-osainen teos August Strindbergin Joutsikki-näytelmään sekä ihastuttava Valse triste. Koko perheelle soveltuvassa konsertissa Joutsikki-prinsessan tarinan kertovat näyttelijät Vuokko Hovatta ja Mikko Kivinen. Tanssijana vierailee Reetta Riikonen.
Joutsikki-musiikkisatu kuullaan Espoossa 7.10. klo 15.

 

 

 

 

Klaus Mäkelä Tapiola Sinfoniettan taiteelliseksi partneriksi

Tapiola Sinfonietta on kutsunut taiteelliseksi partnerikseen tämän hetken kovimmassa nosteessa olevan suomalaiskapellimestarin Klaus Mäkelän. Hän aloittaa tehtävässään syksyllä 2018 ja esiintyy partnerikaudellaan 2018-2021 Tapiola Sinfoniettan kanssa niin kapellimestarina, solistina kuin kamarimuusikkona. ”Todella inspiroivaa!”, toteaa Klaus.
Hän on suunnitellut Tapiola Sinfoniettalle Beethovenin kaikista sinfonioista koostuvan konserttisarjan, jossa sinfoniat esitetään numerojärjestyksessä vuosina 2018-2020.
Tervetuloa Klaus!

Kapellimestari-sellisti Klaus Mäkelä. Kuva: Heikki Tuuli

Kvartetin kotiesiintyminen arvottu

Tapiola Sinfoniettan koko kauden kausikortin ostajien kesken arvottiin jälleen tänä syksynä kvartettimme kotiesiintyminen. Onnetar suosi tällä kertaa Kultasarjan asiakastamme Marjatta Rantialaa. Lämpimät onnittelumme!

Avoin kenraaliharjoitus 8.9. klo 10

Syyskauden ensimmäinen avoin kenraaliharjoitus pidetään perjantaina 8.9. klo 10 alkaen Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalin permannolla (rivit 11-23). Yleisökenraalin käytäntöä on uudistettu siten, että yleisö voi seurata harjoituksia myös lounastauon (11.20-11.40) jälkeen klo 13 asti.
HUOM. Tulethan paikalle klo 9.50 mennessä, jolloin 2. krs aulassa esitellään harjoitusten sisältö. Huomioithan myös, että harjoituksista voi poistua vain klo 11.20 tai kello 13.00 jottei orkesterin työskentely häiriinny. Tervetuloa!

 

 

Yleisökilpailun voittaja arvottu

Zenger-konsertin yleisökyselyn voittaja on arvottu. Kahden hengen lippupaketin Tapiola Sinfoniettan konserttiin voitti Satu Helsingistä. Onnittelumme!

 

Espoo-päivän avajaiskonsertin ilmaisliput jaossa

Espoo-päivän avajaiskonsertissa 25.8. klo 19 Tapiola Sinfoniettan solistina on beatboxaaja Felix Zenger, jonka säveltämä teos beatboxaajalle ja orkesterille saa kantaesityksensä tässä konsertissa. Konsertin jälkeen jatkoklubi Louhisalissa. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Ilmaislippuja voi noutaa Espoon kulttuurikeskuksen yhtesipalvelupisteestä, max 2 lippua / hlö.

 

Tapiola Sinfonietta hakee käyrätorven varaäänenjohtajaa

Tapiola Sinfonietta etwsii käyrätorven varaäänenjohtajaa. Hakuaika päättyy 22.9.2017. Lisätietoja oheisesta linkistä: https://www.tyonhaku.espoo.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=31724&SUMMER=&PRACTICE=&AD_LANGUAGE=1&FI=1&SV=0&L=1&IE=2&Z=E&AD_LOCATION=&AD_DURATION_ID=&AD_PART_REASON=&AD_TYPE_ID=00514&AD_JOBKEY=&AD_LAN_ID=&FREE_TEXT