Tapiola Sinfoniettan yleisötyö

Yhdessä

Tapiola Sinfonietta vie musiikin myös niiden kuntalaisten lähelle, jotka eivät pääse konsertteihin. Orkesterin motto on, että musiikista nauttiminen ja yhdessä tekeminen on kaikkien perusoikeus. Sinfoniettan muusikot vierailevat säännöllisesti espoolaisissa neuvoloissa, päiväkodeissa, kouluissa, palvelutaloissa ja sairaaloissa. Tämä toiminta tavoittaa vuosittain tuhansia espoolaisia.

VINKKI Jos satut törmäämän Espoossa mieheen, joka musisoi vanhalla lankapuhelimella, tartu häntä takin liepeestä kiinni ja pyydä soittamaan kanssasi. Tilaisuutesi on tullut: hänkin on Tapiola Sinfoniettan muusikko.

Kulttuurineuvola

Tapiola Sinfoniettan neuvolamuusikot tuovat musiikin ja yhdessä tekemisen riemun espoolaisten neuvoloiden odotustiloihin. Kulttuurineuvolan tavoitteena on innostaa perheitä kulttuurin pariin ja antaa vinkkejä Espoon kaupungin koko perheelle suunnatuista kulttuuripalveluista.

Lue lisää kulttuurineuvoloista.

Musiikkia sairaaloissa

Tapiola Sinfoniettan sairaalamuusikot tuovat musiikin myös niiden kuulijoiden ulottuville, jotka eivät voi pääse muihin konsertteihin. Sairaalamuusikot esiintyvät säännöllisesti Espoon sairaaloissa ja hoivakodeissa erilaisissa kokoonpanoissa. Potilashuoneissa ja yleisissä tiloissa esitetty musiikki vaikuttaa positiivisesti potilaiden, omaisten sekä hoitohenkilökunnan hyvinvointiin ja hoivalaitosten yleiseen ilmapiiriin.

KULPS! kutsuu

Tapiola Sinfonietta on mukana KULPS! – Kulttuuri- ja liikuntapolulla, jossa Espoon peruskoulujen oppilaat tutustuvat kotikaupunkinsa kulttuuri- ja liikuntakohteisiin. Sinfoniettan konsertit ja työpajat ovat maksuttomia KULPS!-tukea saaville kouluille. Kukin luokka voi käydä KULPS! -konsertissa kerran keväällä ja kerran syksyllä. Kouluilta voi tiedustella myös matka-avustusta konserttikäynnin matkakuluihin.

Alakoulujen 1.-4. -luokkalaisille suunnatut KULPS!-konsertit  järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2017.

Konserteista ilmoitetaan sekä Tapiola Sinfoniettan omilla nettisivuilla sekä Fronterissa ja eMappenissa

 

Tohtori tulee kouluun

Tero ”Doctor T.” Toivonen - käyrätorvisti, multi-instrumentalisti, pedagogi, musiikin tohtori ja yleisötyöspesialisti - tekee vierailuja Espoon kouluihin!
Oppitunnin mittaisen vuorovaikutteisen setin aikana Tero esittelee muusikon taitojaan sähköisesti vahvistetulla käyrätorvellaan ja pinkillä sähköbassollaan ja kertoo työstään Tapiola Sinfoniettassa.

Kysy lisää ja varaa Doctor T. vierailulle:
Miina Sivula, tuottaja
miina.sivula@espoo.fi, 046 877 2299

Ilmoittaudu KULPSiin

Ilmoittautuminen KUPS!-konsertteihin tapahtuu Tapiola Sinfoniettan kotisivuilla olevalla lomakkeilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän yhteysopettajalle lähetetään vahvistus ja lisätietoa konserttiin valmistautumisesta ja saapumisesta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Doctor T. opastaa!

Tutustu Tapiola Sinfoniettaan ja orkesterin soittimiin alla olevan videon avulla. Matkaoppaana toimii Tero "DoctorT." Toivonen - mukaansatempaava pedagogi, musiikin tohtori ja Tapiola Sinfoniettan käyrätorvisti.

Aave pyykkinarulla -konsertin kehorytmejä

Hauskat kehorytmit kahteen Aave pyykkinarulla .konsertin  lauluun: Puujalka-Pete ja Yö saapuu:

 

Haastateltavana Aave pyykkinarulla -teoksen säveltänyt Timo Klemettinen  ja sanoituksesta vastaava Tuula Korolainen.:

Yö saapuu-kappaleen tunnelmallinen esitys:

Kysyttävää?

Lisätietoja KULPS!-konserteista:
Tuottaja Miina Sivula
Tapiola Sinfonietta
miina.sivula@espoo.fi
046 877 2299