Ilmoittautuminen KULPS!-konsertteihin

Tapiola Sinfonietta on mukana KULPS! – Kulttuuri- ja liikuntapolulla, jossa Espoon peruskoulujen oppilaat tutustuvat oman kaupunkinsa kulttuuri- ja liikuntakohteisiin. Tapiola Sinfonietta tarjoaa ilmaisia KULPS!-konsertteja ja työpajoja Espoon koululaisille.

Alakoululaisten konsertit ovat syksyisin ja yläkoululaisten konsertit kevätkaudella. Konserteista ilmoitetaan sekä Tapiola Sinfoniettan omilla nettisivuilla.

Uudella kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Tapiola Sinfonietta kuuluu kerran lukuvuodessa -kohteisiin, jossa ryhmä voi valita yhden maksuttoman käynnin lukuvuoden aikana. Lisätietoja KULPS!ista www.espoo.fi/kulps.

Ilmoittautuminen konsertteihin tapahtuu vain tämän sivun lomakkeilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän yhteysopettajalle lähetetään  lisätietoa konserttiin valmistautumisesta ja saapumisesta konserttiin, noin viikko ennen konsertin ajankohtaa.

Valitse tämän sivun linkeistä ryhmällesi sopivin konserttiaika ja täytä lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot. Linkin yhteydessä oleva numero kertoo montako paikkaa konsertissa on vielä vapaana.

Konsertit ovat Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa (Osoite: Kulttuuriaukio 2).

Syksyllä 2017 Tapiola Sinfonietta, Mikko Kivinen ja Vuokko Hovatta herättävät eloon August Strindbergin sadun Joutsikki-prinsessasta. Hienovireisen musiikin on säveltänyt Jean Sibelius, ja symbolistinen tarina sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

 

Lisätiedot::
Miina Sivula
Tuottaja
puh. 046 877 2299
miina.sivula@espoo.fi