Ilmoittautuminen KULPS!-konsertteihin

Tapiola Sinfonietta on mukana KULPS! – Kulttuuri- ja liikuntapolulla, jossa Espoon peruskoulujen oppilaat tutustuvat oman kaupunkinsa kulttuuri- ja liikuntakohteisiin. Tapiola Sinfonietta tarjoaa ilmaisia KULPS!-konsertteja ja työpajoja Espoon koululaisille.

Alakoululaisten konsertit ovat syksyisin ja yläkoululaisten konsertit kevätkaudella. Konserteista ilmoitetaan sekä Tapiola Sinfoniettan omilla nettisivuilla sekä Fronterissa

Kukin luokka voi käydä KULPS! -kulttuuripolun tapahtumissa maksutta kerran keväällä ja kerran syksyllä. Kouluilta voi tiedustella myös matka-avustusta konserttivierailun matkakulujen kattamiseksi.

Ilmoittautuminen konsertteihin tapahtuu vain tämän sivun lomakkeilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän yhteysopettajalle lähetetään vahvistus ja lisätietoa konserttiin valmistautumisesta ja saapumisesta.

Valitse tämän sivun linkeistä ryhmällesi sopivin konserttiaika ja täytä lomakkeeseen kaikki pyydetyt tiedot. Linkin yhteydessä oleva numero kertoo montako paikkaa konsertissa on vielä vapaana.

Konsertit ovat Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa (Osoite: Kulttuuriaukio 2).

 

Ilmoittautuminen kevään 2017 KULPS -konsertteihin alkaa viikolla 4.

Lisätiedot::
Miina Sivula
Tuottaja
puh. 046 877 2299
miina.sivula@espoo.fi