Suzuki, Pensola & Tikkanen

Masaaki Suzuki, kapellimestari
Minna Pensola, viulu
Antti Tikkanen, alttoviulu

Mozart: Don Giovanni -alkusoitto
Mozart: Sinfonia concertante viululle alttoviululle ja orkesterille
Stravinsky: Konsertto jousille D-duuri
Beethoven: Sinfonia nro 8

HUOM. Ilta jatkuu Klasariklubilla Tapiolasalin lämpiössä  klo 20.45.

Pe 10.4.2015 klo 19:00, Tapiolasali

Kausikorttisarjat:
Platinasarja
Kultasarja

Liput: 25 / 19 / 11 €

Osta lippu

Tapiola Sinfonietta ja Duo Tiksola tarjoavat kapellimestari Masaaki Suzukin johdolla valloittavan konsertin, jonka päätteeksi ilta jatkuu Minna Pensolan ja Antti Tikkasen isännöimällä Klasariklubilla, tällä kertaa Espoossa!
Mozartin Sinfonia concertantessa viulu ja alttoviulu kietoutuvat kauniiseen dialogiin, kun taas Stravinskyn jousikonsertossa ihanteena ovat olleet barokin concerto grossot. Konsertin päättää Beethovenin kahdeksas sinfonia, joka huokuu valloittavaa huumoria.

Klasariklubi Espoon kulttuurikeskuksessa!
Helsingin Punavuoreen kotiutunut Klasariklubi muuttaa yhdeksi illaksi Espooseen. Vuodesta 2008 toimineen Klasarilubin ideana on tuoda klassista musiikkia kuultavaksi myös niille, jotka eivät muuten konserttisaleihin eksy. Klubi tarjoaa vaihtoehtoisen, konserttisalia intiimimmän ja rennomman miljöön myös klasaria kuuntelemaan tottuneelle yleisölle. Tervetuloa Klasariklubille 10.4. klo 20.45. Vapaa pääsy. www.klasariklubi.fi

Masaaki Suzuki

Tapahtumapaikasta

Tapiolasali on Tapiola Sinfoniettan kotisali, jossa orkesteri harjoittelee ja pitää useimmat konserttinsa. Tyylikkäässä koivupintaisessa konserttisalissa on 773 paikkaa. Tapiolasali sijaitsee arkkitehti Arto Sipisen suunnittelemassa Espoon kulttuurikeskuksessa, jonne löytää helposti ja pääsee Helsingistäkin hetkessä. Tapiolasalin osoite on Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Puh. (09) 816 21 (vaihde).

Lue lisää konserteissa vierailusta