Marzi-musaa Vol. 4

Tapiola Sinfonietta
Marzi Nyman, kitara ja laulu
Jepa Lambert, laulu
Espoon Sirkus

 

To 16.3.2017 klo 19:00, Tapiolasali

Teemakonsertit

Liput: alk. 13 €, ryhmälippu (4 hlö) 40 €, sis. palvelumaksun

Osta lippu

Kitaristi, laulaja, säveltäjä, sovittaja... Marzi Nymanin genrerajattomasta muusikkoudesta on saatu nauttia Tapiola Sinfoniettan konserteissa jo monen vuoden ajan. Järjestyksessä neljäs Marzi-musaa -konsertti tarjoaa popmusiikin parhaita paloja ja nykyajan taidemusiikin hätkähdyttäviä helmiä Sinfoniettalle sovitettuna. Laulusolistina vierailee myös Uuden Musiikin Kilpailussa itsensä läpi lyönyt Jepa Lambert, ja Espoon Sirkus takaa sen, ettei konsertista puutu sirkushuveja!

 

 

 

Tapiola Sinfoniettan taiteellisena partnerina vuodesta 2013 työskennellyt Marzi Nyman on nähty orkesterin edessä niin kitaristin, laulajan, säveltäjän kuin sovittajankin roolissa. Hänen vanavedessään orkesterissa on vieraillut useita kevyen musiikin artisteja, mm. Juha Tapio, Mariska, Felix Zenger ja Espoo Big Band.
Marzi-musaa Vol. 4 -konserttiin Nyman on kutsunut monipuolisen laulajan Jepa Lambertin, joka on tullut suuren yleisön tuntemaksi mm. TV-ohjelmissa Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu 2014. Lambert on opiskellut pop-jazz -laulua ja työskennellyt soolo-uransa ohella maamme tunnetuimpien artistien taustalaulajana. Luvassa on monipuolinen kattaus kotimaista ja ulkomaista popmusiikkia orkesterisovituksina.

Oman säväyksensä konserttiin tuovat vuonna 2016 toimintansa aloittaneen Espoon Sirkuksen ilma-akrobatianumerot ja tulennielijä Petteri Jakobssonin esitykset.

 

Tapahtumapaikasta

Tapiolasali on Tapiola Sinfoniettan kotisali, jossa orkesteri harjoittelee ja pitää useimmat konserttinsa. Tyylikkäässä koivupintaisessa konserttisalissa on 773 paikkaa. Tapiolasali sijaitsee arkkitehti Arto Sipisen suunnittelemassa Espoon kulttuurikeskuksessa, jonne löytää helposti ja pääsee Helsingistäkin hetkessä. Tapiolasalin osoite on Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo. Puh. (09) 816 21 (vaihde).

Lue lisää konserteissa vierailusta