HELP! – Nenäpäivä goes Beatles

Tapiola Sinfonietta
Marzi Nyman, kapellimestari

Beatlesin parhaita biisejä tulkitsemassa Ellinoora, Janna, Marjo Leinonen, Johanna Iivanainen, Pepe Willberg, Pekko Käppi ja Von Herzen Brothers.

Suora lähetys Yle TV 1, Radio Suomi ja Yle Areena

To 26.10.2017 klo 19:00, Espoon kulttuurikeskus

Hyväntekeväisyyskonsertti

Liput: Hyvää tekevät liput 29/25/15 €, Lippupiste Konsertin tuotto lahjoitetaan Nenäpäivälle.

Osta lippu

Marjo Leinonen © Johanna Tirronen

Maailman legendaarisimman rock-yhtyeen parhaat kappaleet sinfoniaorkesterin säestämänä? Kyllä! Tapiola Sinfonietta tarjoilee Marzi Nymanin johdolla Beatlesin helmiä upeiden suomalaisartistien tulkintoina.
Ole mukana todistamassa ainutkertaista hetkeä ja tähtien tuiketta pimenevässä lokakuun illassa. Samalla autat maailman lapsia nousemaan jaloilleen.

Nenäpäivän tuella Fida, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, SASK, Solidaarisuus, Suomen Lähetysseura, Suomen Punainen Risti ja UNICEF auttavat maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Konsertin suora lähetys Yle Tv1, Radio Suomi ja Yle Areena

Konsertin tuotto lahjoitetaan Nenäpäivälle.

Alla linkki Nenäpäiväsäätiön julkaisemaan artikkeliin, jossa on nostettu esiin myös Beatles-dokkareita, jotka ovat parasta aikaa Yle Areenassa.

https://www.nenapaiva.fi/content/beatlesin-parhaat-palat-nyt-areenassa-ja-2610-livena-espoossa

Seuraa Nenäpäivää myös somessa:

Facebook: Nenäpäivä
Twitter: Nenapaiva_FI
Instagram: nenapaiva_fi

Ylen levyharvinaisuudet myynnissä Kulttuurikeskuksen aulassa

Nyt voit osallistua Nenäpäivä-kampanjaan myös levyharvinaisuuksia ostamalla. HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertin yhteydessä Espoon kulttuurikeskuksessa myydään Yleisradion levyharvinaisuuksia.  Myyntipiste on avoinna 26.10. klo 12-21. Tule tekemään löytöjä! Myytävänä on noin 3000 CD- ja vinyyliharvinaisuutta. Laareista löytyy musiikkia laidasta laitaan ja levyjen hinnan voit päättää itse. Levymyynnin ja konsertin tuotto lahjoitetaan Nenäpäiväsäätiölle.  HUOM!. Maksu käteisellä (maksukortti ei käy).Hyvää tekevät konserttiliput löydät Lippupisteestä.

Tapahtumapaikasta

Espoon kulttuurikeskuksen osoite on Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Lue lisää konserteissa vierailusta